Toggle Navigation

 

LG Therma V - idealno rešenje za zimu i leto

Ekonomično grejanje i hlađenje prostorija, kao i grejanje sanitarne vode, samo su neke od mogućnosti koji nudu ovaj napredni sistem.

Plativoo

Sama pomisao na zimu, pored mnogih idiličnih momenata koji se mogu doživeti dok napolju provejava sneg, ima i svoje manje lepe strane. Za neke od nas ovo je godišnje doba kada se budimo u hladnim prostorijama i razmišljamo o najekonomičnijem i najefikasnijem rešenju da zagrejemo svoj životni i radni prostor. Oni koji traže idealno rešenje za zagrevanje, ali i hlađenje različitih prostorija tokom letnjih meseci, u LG Therma V sistemu mogu pronaći pravu soluciju.  

 

Ali, krenimo od samog načina funkcionisanja LG Therma V uređaja, za koji se sa pravom može reći da predstavlja najnapredniji sistem toplotnih pumpi koje funkcionišu po principu vazduh/voda. Instalacija čitavog sistema je krajnje jednostavna i ne podrazumeva dodatne troškove jer ne zahteva nabavljanje posebnih dozvola ili ugradnju dimnjaka. LG Therma V uređajima može se rukovati na jednostavan i praktičan način, što u svakodnevnom životu olakšava stvaranje komforne atmosfere u vašem domu. Sisteme za grejanje, hlađenje, pa čak i za snabdevanje tople sanitarne vode, možete lako podesiti prema sopstvenim potrebama, čak i daljinski. Funkcije se mogu lako menjati, zahvaljujući kontrolnom uredjaju. Postoji nekoliko različitih verzija sistema rada, ali svima je zajedničko da će uvek obezbeđivati željenu temperaturu koja će biti ujednačena u celom vašem domu, a da pritom ne morate da mislite na bezbednost, jer ne postoji mogućnost eksplozija ili požara.  

 

LG Therma V se može koristiti kao rešenje i za različite tipove grejanja, od podnog grejanja do snabdevanja toplom vodom iz više toplotnih izvora. Therma V toplotne pumpe vazduh/voda kombinovane sa solarnim panelima koriste dva obnovljiva izvora energije da bi obezbedile grejanje i toplu vodu, vazduh i solarnu energiju. Zahvaljujući izuzetnim faktorima sezonske energetske efikasnosti (SCOP, SEER), ovi sistemi troše malo energije. Za sve one koji razmišljaju o tome da li je uređaj spada u kategoriju ekoloških dovoljno je reći da su ovi sistemi izvori obnovljive energije i da je njihova emisija CO2 veoma mala i zato na duži rok mogu da zaštite našu okolinu od štetnih uticaja standardnih sistema.  

 

 

 

Troškovi instalacije LG Therma V toplotnih pumpi ne razlikuju se značajno od troškova za standardne kotlove i ukoliko se pravilno ugrade i koriste pružaju odličan odnos uloženo-dobijeno i brz povraćaj investicije, zahvaljujući maloj potrošnji energije i malim troškovima rada. Tehnološka rešenja zasnovana na obnovljivoj energiji i velika energetska efikasnost garantuju da G Therma V sistemi pružaju ekonomično grejanje, a dodatni kredibilitet za povernje u efikasnost i kvalitet predstavlja i garancija od 3 godine za sve modele. 

 

POGLEDAJTE JOŠ:

Kako ćete se vi grejati ove zime?